Archiv článků

Coursing winner 2017

Dnes jsme si jely pro pohár do Brna. Apuška vyhrála Coursingového vítěze za rok 2017. Josefínka si hrdě odnesla pohár, přeci jenom většinu práce s Apuškou odvádí ona. Jsou skvělá dvojka. 
Celý článek

Hanácká výstava psů 2/218

judge. Mr. Berchtold Maiden získala V1, CAC, NV, BOS a tím dokončila titul Českého šampiona    Scrappyho 1.  výstava a můžeme být na něj jen pyšní s nevelkou přípravou to zvládl jako výstavní mazák
Celý článek

Mistrovství ČR coursing

 Tak nečekaně čekaně máme doma Mistra ČR. Maiden s krásnými body převálcovala mazáky. Nezahambila maminku ani tatínka a dufáme, že bude pokračovat v jejich šlépějích dále.
Celý článek

coursing winner

Xaluchy opět válely, Apolenky sestra AC/DC na 1. místě, Api 2. a Abba 3. Tak ať jim to holkám vydrží ještě nekolik let !!!!!!!!!!!!!!!!!
Celý článek

Coursingový šampion Ozzy Paluduz

Začínám papírováním.Ozzy již má rok splněny požadavky na českouho šampiona coursingu, ale až nyní jsem se dostala k papírování.Minulý týde přišel oficiállní diplom Coursingového šampiona.
Celý článek

Walzbrych - Polský šampion

Tak jsme se konečně rozhoupali do Polska, Ozzy má sice již splněno, ale ne měsíčně, měl všechy CWC za 4 měsíce.Původní plán byl vzít i naši Majduli, ale jak už to bývá, člověk míní, příroda mění, začala poprvé hárat.Ve společnosti Otíka ( Othello) a Moniky, jsme vyrazili. Oba kluci se chovali...
Celý článek